Friidrett

 

Rogne IL har eiga friidrettsgruppe som er medlem av Norges friidrettsforbund. For tida er det ikkje noko eige styre i friidrettsgruppa , gruppa vert difor drifta frå hovudstyret.

Vi har løpebane med tartandekke og startblokker på Rogne idrettsarena , lengde 60 m og 100 m . På idrettsarenaen er det også lengdegrop og mogelegheiter for å trene høgdehopp.

Friddrettsgruppa arrangerer kvart år terrengløpet Skiferrunda. Løpet vert arrangert kvar fredag frå slutten av mai ut juni , samt frå skulestart og ut september. Start og mål ved Trudvang skyttarbane, løypelengder 2,3 og 7 km. Deltaginga er gratis. Du kan springe med eller utan tidtaking,og det er saft og frukt etter løpet.

Dugnad på Rogne idrettsarena💪🏃‍♂️🥳

Det blir dugnad på Rogne idrettsarena på ONSDAG 2/9 fra kl 17:30. Møt opp og ta i ett tak slik at vi kan få gjort mest mulig den kvelden😊 Vi har en ønskeliste så får vi se hvor mye vi får gjort!

Posted in Fotball, Friidrett, Informasjon fra styret, Ukategorisert | Leave a comment

Husk dugnaden!

Husk dugnaden på Rogne Idrettsarena i morgen mandag 28. mai kl. 18:00 Velkommen skal dere være!

Posted in Fotball, Friidrett, Informasjon fra styret, Ukategorisert | Leave a comment

Skiferrunda er i gang!??‍♀️??‍♂️

Starten på Skiferrunda blir fredag flytta frå Rogne skule til Trudvang! Løypa frå Trudvang er klar, og vi startar difor derifrå allereie no på fredag 25/5. Start kl 1830, påmelding frå 1800! Vel møtt!??

Posted in Friidrett | Leave a comment

Skiferrunda 2018

SKIFERRUNDA 2018: I år startar Skiferrunda opp att fredag 18. mai. 18.mai og 25.mai er det pga mykje snø, start og mål ved Rogne skule. Løypelengdene er der noko kortare enn ved Trudvang , ca 1 og 2,5 km. Frå 1. juni og resten av sesongen er det start og mål ved Trudvang skytebane,sjå vedlagte invitasjon. […]

Posted in Friidrett | Leave a comment

Superlaget

Eg siterer Rolf Kjetil: «Rogne il’s superlag har blitt superveteranar og til saman 450 år eldre, men berre tapt seg 18-19 min på desse 30 åra! » Dei klarte målsetjinga om å koma under 70 min??Vi gratulerer! Vårens vakreste eventyr!???

Posted in Friidrett | Leave a comment

Holmennkollstafetten

Rogne il ynskjer superveteranlaget lykke til i Holmenkollstafetten i morgo! ? Vi håpar at formen er på topp, og følger spent med frå kl 1430! ???

Posted in Friidrett | Leave a comment