Langrenn

Ski/Langrenn

Rogne IL har for tida inga lysløype. Vi jobbar med å lage ny.
Vi oppfordrar  alle som vil vera med på klubbrenn til å delta på klubbrenna til Øystre Slidre eller Skrautvål IL .
Rogne IL sine medlemmar har også høve til å vera med på ØSIL og Valdres ski sine skitreningar. Sjå heimesidene til Øystre Slidre og Skrautvål IL.

Poster med kategori Langrenn:

Skileik på Rogne skule 8. februar

Flott ski-prestasjoner i helga❄🥳

Gratulere til Sigurd og Rune med sterke prestasjonar i Equinor Norgescup langrenn på Lygna i helga! 👍⛷ Sundag var det 10 og 15 km fri. Sigurd nr 22 i M17 (av 183), og Rune nr 17 i M19-20 ( av 227). 👏👏❄️🤩 Vi ynskjer lykke til med resten av sesongen!

Skiløyper på Beitostølen skistadion

Det er fritt frem for alle Rogne IL medlemmer som ønsker å gå i løypene på Beitostølen skistadion⛄ Vi betaler løypeavgiften for dere! God tur!🌨❄

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn | Leave a comment

Snart skisesong?⛄🌨

Posted in Langrenn | Leave a comment

Skiavslutning sesongen 2018/2019

Det blir skiavslutning med premiering på Solhaug torsdag 25.04.19 kl 18.00. Bevertning. Velkommen!

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn | Leave a comment

Kveldsrenn i Skrautvål

Åpen kiosk på Juviken

Vinterferie-åpen kiosk kl 11-16 lørdag og søndag denne helgen + neste helg. Velkommen innom!?

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn, Ukategorisert | Leave a comment

Klubbrenn ?❄

Vi starter opp med klubbrenn tirsdag 22.01.2019 på Rogne Idrettsarena. Påmelding fra kl. 18.00 på Solhaug, rennet starter kl. 18.30. Det kjøres opp løype rundt stadion og løypa passer spesielt god for de minste! Etter rennet er det vaffel og saft inne på Solhaug. Velkommen til alle!

Klubbmesterskap på Juvikåsen

Takk til alle som deltok på klubbmesterskapet 22/4! Det vart ein flott dag med klubbmesterskap fristil, gratis grillmat, premieutdeling, kaffe og lappar , aktivitetsløype, full fart og kjempeflinke barn, ungdommar og vaksne! ??

Posted in Langrenn | Tagged | Leave a comment

Skiavslutning