Årsmøte 20/3-2019

Rogne IL har avholdt årsmøte og tradisjon tro også delt ut årets Ildsjelpris og Innsatspokal.

ildsjel og innsatspris

Rune Grobakken tildeles innsatspokalen for 2018. Han er en dedikert og positiv kar som legger ned mye trening og har hatt en rivende flott utvikling som langrennsløper. Han har en allsidig bakgrunn fra fotball, håndball, friidrett, skihopping og har også lagt ned utallige dugnadstimer i Rogne IL. Han får kr. 5000,- og ett napp i innsatspokalen.  Lykke til videre, Rune!

Håvard Nyhagen tildeles Ildsjelprisen for 2018. Håvard har lagt ned mange dugnadstimer gjennom mange år. Han startet som fotballtrener i 2006 og satt også i fotballstyret i 5 år. Han har lang fartstid i skigruppa siden 2007, de fleste årene som leder. Han har vært en ivrig og flink skitrener i Rogne/Skrautvål i flere år og fra 2012 har han vært trener i Valdres Ski. I tillegg har han sittet i langrennskomiteen i Oppland Skikrets i 4 år. Gjennom sitt engasjement i skigruppa har han arrangert mange skirenn og administrert bl.a. bygging av skileiken ved Rogne Skule. Premien på kr. 5000,- er gitt av Gjensidige og Håvard kan velge hvilken aktivitet eller formål i Rogne IL disse pengene skal gå til. I tillegg får han ett gavekort på kr. 1.500,- på Sporten Beitostølen. Takk for engasjementet ditt, Håvard!