Fotball

Øystre Slidre/Rogne fotballgruppe har stor aktivitet med ca 250-300 aktive spelarar og gir eit fotballtilbod til alle frå det året dei fyller 6 år.

Alderstrinna har denne inndelinga: Knøtt (6-8 år),Mini (9-10 år),Lille (11-12 år) og Ungdomsfotball (13-16 år)

Styret i fotballgruppa skal, sammen med spelarar, trenarar, lagledere og foreldre skapa eit sosialt og trygt miljø der fotball er i fokus. Fotballgruppa følger Norges Fotballforbund sine retningslinjer for fotballaktivitet. Klubben er open for alle som har lyst til å spele fotball. Det blir lagt vekt på å ha eit godt sosialt miljø i trygge omgivelsar. Gode trenarar og lagledarar skal skape sunne vanar og gi gode haldningar, samt involvere og engasjere foreldra.

Styret i fotballgruppa for 2018 består av følgende personer:

Leder: Lars Inge Myhre, 907 54 066

Økonomiansvarlig og sekretær: Steinar Hegge, 913 24 032

Arrangement: Bjørn Gunnar Myhre, 907 63 540

Arrangement: Tom Ledel, 958 89 133

Arrangement: Gorm Høe, 907 74 313

Materialforvalter: Irene Goflebakke, 913 49 154

Styremedlem: Siri Melbybråten, 916 32 032

Styremedlem: Susann Sævrøy Underdal, 901 86 030

Fotballgruppa har ansvar for følgande arrangement:

– Beitostølen Cup (siste helga i januar).

– Kick Off / miniturnering på BHSS for alle lag i klubben (før påske).

– Knøtteturnering vekselsvis Storefoss/Rogne (1.helga i september).

– Fotballskule (tidleg i august).

– Treningssamlingar for heile klubben 1-2 ganger pr år. (vår-haust) gjerne med innleigde «kjende» trenarar.

Sportslig målsetting

ØSIL/Rogne fotballgruppe skal opprettholde dagens tilbud, samt videreutvikle det faglige og sosiale miljøet. Klubben skal være åpen for alle som har lyst til å spille fotball. Det skal legges vekt på å ha et godt sosialt miljø i trygge omgivelser. Gode trenere og lagledere skal skape sunne vaner og gi gode holdninger, samt involvere og engasjere foreldrene.

ØSIL/Rogne fotballgruppe skal i perioden sette fokus på utdanning av trenere, lagledere, dommere og tillitsvalgte (verv i styret). Dette for å imøtekomme krav fotballforbundet stiller til klubben. Fotballgruppa skal gi fotballspillerne et faglig godt miljø med rom for sportslig utvikling. Blir spillerne godt etablerte og føler sterkt samhold i klubben, er det større sjanser for at de forblir i fotballgruppa lengre.

Klubben vil ha en kultur hvor vi skal gjøre hverandre gode! Det er ”lov å være god”.

Her er den komplette Strategi- og sportsplan 2013-2018

Siste innlegg i kategorien fotball:

Spennende kamp på Rogne idrettsarena⚽️👍

Lokaloppgjør Slidre/Røn mot Hedalen/Begnadalen

Åpen do😁

Fotballsesongen er godt igang og nå er det nok mange små (og store?) som setter pris på kortere veg til dette rommet😊 Doen nede på Rogne idrettsarena er åpen og klar til bruk. I tillegg har kiosken blitt større og oppgradert med varmtvann. Takk til Sparebank1 for økonomisk støtte, Rørlegger Olsen for røropplegg, Ove Brenden […]

3v3 fotball på Rognebanen⚽️🤗

Rogne IL og ØSIL har gått til innkjøp av hver sin 3v3 bane og den på Rogne-banen er montert opp idag. Den er bare å ta i bruk for både liten og stor😁

Jenter i fokus 💪😊

Har du en (eller flere) jenter mellom 6 og 9 år – se her! ⚽️ Påmld.frist 30/4!

Snart utefotball?

Lyst til å starte fotballsesongen utendørs snart?⚽️? Snøen smelter nok, men vi ønsker å hjelpe den med å kaste på granulat som «åte» på snøen. Møte opp på Rogne idrettsarena på MANDAG (imorgen) kl. 18 Ta med bøtter og truger (hvis du har!) Velkommen!!

Toalettet er ferdig

Takket være god hjelp, arbeidsinnsats og støtte fra Sparebank1 Hallingdal Valdres, Vyrk, Rørlegger Olsen og El-Fag er endelig toalettet i kioskbygget nede på Rogne Idrettsarena ferdig. Toalettet er selvfølgelig universelt utformet og tilrettelagt for alle.

Posted in Fotball | Leave a comment

Knøtteturnering 2. september ⚽

Vår årlige knøtteturnering nærmer seg med fotballmoro for 6, 7 og 8- åringer . Påmeldingsfristen er forlenget til 23. august! Det blir ikke 3v3-cup for de yngste (G/J06), men de er hjertelig velkommen til å delta på vanlig 5’er fotball👍

Tine fotballskole 2018

For påmelding og betalingsinfo: http://osil.no/fotball/tine-fotballskule/

Husk dugnaden!

Husk dugnaden på Rogne Idrettsarena i morgen mandag 28. mai kl. 18:00 Velkommen skal dere være!

Posted in Fotball, Friidrett, Informasjon fra styret, Ukategorisert | Leave a comment

Dugnad på Rogne Idrettsarena

Mandag 28. mai kl. 18:00 møtes vi til dugnad på Rogne Idrettsarena. Det som må gjøres er rydding rundt lagerbygget for å klargjøre til påbygging, rydding rundt banen, kosting av løpebane og diverse annet. Ta med naboen, godt humør og møt opp. Velkommen på dugnad!