Fotball

Øystre Slidre/Rogne fotballgruppe har stor aktivitet med ca 250-300 aktive spelarar og gir eit fotballtilbod til alle frå det året dei fyller 6 år.

Alderstrinna har denne inndelinga: Knøtt (6-8 år),Mini (9-10 år),Lille (11-12 år) og Ungdomsfotball (13-16 år)

Styret i fotballgruppa skal, sammen med spelarar, trenarar, lagledere og foreldre skapa eit sosialt og trygt miljø der fotball er i fokus. Fotballgruppa følger Norges Fotballforbund sine retningslinjer for fotballaktivitet. Klubben er open for alle som har lyst til å spele fotball. Det blir lagt vekt på å ha eit godt sosialt miljø i trygge omgivelsar. Gode trenarar og lagledarar skal skape sunne vanar og gi gode haldningar, samt involvere og engasjere foreldra.

Styret i fotballgruppa for 2018 består av følgende personer:

Leder: Lars Inge Myhre, 907 54 066

Økonomiansvarlig og sekretær: Steinar Hegge, 913 24 032

Arrangement: Bjørn Gunnar Myhre, 907 63 540

Arrangement: Tom Ledel, 958 89 133

Arrangement: Gorm Høe, 907 74 313

Materialforvalter: Irene Goflebakke, 913 49 154

Styremedlem: Siri Melbybråten, 916 32 032

Styremedlem: Susann Sævrøy Underdal, 901 86 030

Fotballgruppa har ansvar for følgande arrangement:

– Beitostølen Cup (siste helga i januar).

– Kick Off / miniturnering på BHSS for alle lag i klubben (før påske).

– Knøtteturnering vekselsvis Storefoss/Rogne (1.helga i september).

– Fotballskule (tidleg i august).

– Treningssamlingar for heile klubben 1-2 ganger pr år. (vår-haust) gjerne med innleigde «kjende» trenarar.

Sportslig målsetting

ØSIL/Rogne fotballgruppe skal opprettholde dagens tilbud, samt videreutvikle det faglige og sosiale miljøet. Klubben skal være åpen for alle som har lyst til å spille fotball. Det skal legges vekt på å ha et godt sosialt miljø i trygge omgivelser. Gode trenere og lagledere skal skape sunne vaner og gi gode holdninger, samt involvere og engasjere foreldrene.

ØSIL/Rogne fotballgruppe skal i perioden sette fokus på utdanning av trenere, lagledere, dommere og tillitsvalgte (verv i styret). Dette for å imøtekomme krav fotballforbundet stiller til klubben. Fotballgruppa skal gi fotballspillerne et faglig godt miljø med rom for sportslig utvikling. Blir spillerne godt etablerte og føler sterkt samhold i klubben, er det større sjanser for at de forblir i fotballgruppa lengre.

Klubben vil ha en kultur hvor vi skal gjøre hverandre gode! Det er ”lov å være god”.

Her er den komplette Strategi- og sportsplan 2013-2018

Siste innlegg i kategorien fotball:

Toalettet er ferdig

Takket være god hjelp, arbeidsinnsats og støtte fra Sparebank1 Hallingdal Valdres, Vyrk, Rørlegger Olsen og El-Fag er endelig toalettet i kioskbygget nede på Rogne Idrettsarena ferdig. Toalettet er selvfølgelig universelt utformet og tilrettelagt for alle.

Posted in Fotball | Leave a comment

Knøtteturnering 2. september ⚽

Vår årlige knøtteturnering nærmer seg med fotballmoro for 6, 7 og 8- åringer . Påmeldingsfristen er forlenget til 23. august! Det blir ikke 3v3-cup for de yngste (G/J06), men de er hjertelig velkommen til å delta på vanlig 5’er fotball👍

Tine fotballskole 2018

For påmelding og betalingsinfo: http://osil.no/fotball/tine-fotballskule/

Husk dugnaden!

Husk dugnaden på Rogne Idrettsarena i morgen mandag 28. mai kl. 18:00 Velkommen skal dere være!

Posted in Fotball, Friidrett, Informasjon fra styret, Ukategorisert | Leave a comment

Dugnad på Rogne Idrettsarena

Mandag 28. mai kl. 18:00 møtes vi til dugnad på Rogne Idrettsarena. Det som må gjøres er rydding rundt lagerbygget for å klargjøre til påbygging, rydding rundt banen, kosting av løpebane og diverse annet. Ta med naboen, godt humør og møt opp. Velkommen på dugnad!

Fotballbanen klar til bruk 🙂

Banen er snøfri og klar til bruk ⚽ Ta kontakt med Lars Inge for å avtale kamp- og treningstid, tlf: 90754066. Ønsker alle en flott og aktiv fotballsesong 💪⚽

Dugnad ⚽😎

Takk til dere som ble med på en liten dugnadsøkt på Rogne – banen 💪 Da gjør sola resten av jobben og vi kan komme igang med fotballsesongen utendørs snart 🌞

Utefotball???

Er du ivrig etter å starte fotballsesongen utendørs snart? Det er vi ⚽ og håper du vil møte opp på Rogne idrettsarena LØRDAG (imorgen) kl. 12 for å kaste på gummigranulat som åte for snøen. Ta med bøtte og truger (hvis du har!) Velkommen!!