Friidrett

Rogne IL har eiga friidrettsgruppe som er medlem av Norges friidrettsforbund. For tida er det ikkje noko eige styre i friidrettsgruppa , gruppa vert difor drifta frå hovudstyret.

Vi har løpebane med tartandekke og startblokker på Rogne idrettsarena , lengde 60 m og 100 m . På idrettsarenaen er det også lengdegrop og mogelegheiter for å trene høgdehopp.

Friddrettsgruppa arrangerer kvart år terrengløpet Skiferrunda. Løpet vert arrangert kvar fredag frå slutten av mai ut juni , samt frå skulestart og ut september. Start og mål ved Trudvang skyttarbane, løypelengder 2,3 og 7 km. Deltaginga er gratis. Du kan springe med eller utan tidtaking,og det er saft og frukt etter løpet.

Nye smittevernskrav

Pga de oppdaterte smittevernskravene ser vi oss dessverre nødt til å stoppe innendørs trening i gymsalen og styrkerommet inntil videre. Vi oppfordrer de som kan trene ute om å gjøre det istedet🏃

Posted in Allidrett, Fotball, Friidrett, Håndball, Informasjon fra styret, Langrenn, Ukategorisert | Leave a comment

Dugnad på Rogne idrettsarena??‍♂️?

Det blir dugnad på Rogne idrettsarena på ONSDAG 2/9 fra kl 17:30. Møt opp og ta i ett tak slik at vi kan få gjort mest mulig den kvelden? Vi har en ønskeliste så får vi se hvor mye vi får gjort!

Posted in Fotball, Friidrett, Informasjon fra styret, Ukategorisert | Leave a comment

Husk dugnaden!

Husk dugnaden på Rogne Idrettsarena i morgen mandag 28. mai kl. 18:00 Velkommen skal dere være!

Skiferrunda er i gang!??‍♀️??‍♂️

Starten på Skiferrunda blir fredag flytta frå Rogne skule til Trudvang! Løypa frå Trudvang er klar, og vi startar difor derifrå allereie no på fredag 25/5. Start kl 1830, påmelding frå 1800! Vel møtt!??

Skiferrunda 2018

SKIFERRUNDA 2018: I år startar Skiferrunda opp att fredag 18. mai. 18.mai og 25.mai er det pga mykje snø, start og mål ved Rogne skule. Løypelengdene er der noko kortare enn ved Trudvang , ca 1 og 2,5 km. Frå 1. juni og resten av sesongen er det start og mål ved Trudvang skytebane,sjå vedlagte invitasjon. […]

Superlaget

Eg siterer Rolf Kjetil: «Rogne il’s superlag har blitt superveteranar og til saman 450 år eldre, men berre tapt seg 18-19 min på desse 30 åra! » Dei klarte målsetjinga om å koma under 70 min??Vi gratulerer! Vårens vakreste eventyr!???

Holmennkollstafetten

Rogne il ynskjer superveteranlaget lykke til i Holmenkollstafetten i morgo! ? Vi håpar at formen er på topp, og følger spent med frå kl 1430! ???