Langrenn

Ski/Langrenn

Skigruppa har i vintersesongen klubbrenn kvar torsdag kl 18:00 – 20:00 i samarbeid med Skrautvål IL. Klubbrennet startar vanlegvis i november, alt etter når snøen kjem og held på så lenge det er skiføre.

I 2013 blei det klart at Rogne IL ikkje ville få fornya grunneier avtalar for lysløypa. Januar 2014 vart Ski-cross løypa på Rogne opna og klubbrennet består no av ein kombinasjon av skicross i Rogne og langrenn i Skrautvål.

Skigruppa har også skitrening samt ulike renn som t.d. Rognerennet og Kretsrennet.

Poster med kategori Langrenn:

Skiløyper på Beitostølen skistadion

Det er fritt frem for alle Rogne IL medlemmer som ønsker å gå i løypene på Beitostølen skistadion⛄ Vi betaler løypeavgiften for dere! God tur!🌨❄

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn | Leave a comment

Snart skisesong?⛄🌨

Posted in Langrenn | Leave a comment

Skiavslutning sesongen 2018/2019

Det blir skiavslutning med premiering på Solhaug torsdag 25.04.19 kl 18.00. Bevertning. Velkommen!

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn | Leave a comment

Kveldsrenn i Skrautvål

Åpen kiosk på Juviken

Vinterferie-åpen kiosk kl 11-16 lørdag og søndag denne helgen + neste helg. Velkommen innom!?

Posted in Informasjon fra styret, Langrenn, Ukategorisert | Leave a comment

Klubbrenn ?❄

Vi starter opp med klubbrenn tirsdag 22.01.2019 på Rogne Idrettsarena. Påmelding fra kl. 18.00 på Solhaug, rennet starter kl. 18.30. Det kjøres opp løype rundt stadion og løypa passer spesielt god for de minste! Etter rennet er det vaffel og saft inne på Solhaug. Velkommen til alle!

Klubbmesterskap på Juvikåsen

Takk til alle som deltok på klubbmesterskapet 22/4! Det vart ein flott dag med klubbmesterskap fristil, gratis grillmat, premieutdeling, kaffe og lappar , aktivitetsløype, full fart og kjempeflinke barn, ungdommar og vaksne! ??

Posted in Langrenn | Tagged | Leave a comment

Skiavslutning

Husk skiavslutning med premieutdeling ikveld kl 18 på Solhaug 🙂

Posted in Langrenn | Leave a comment

Aktivitetsdag på Juvikåsen sundag 22. april

ROGNE IL Inviterer til aktivitetsdag På JUVIKÅSEN sundag 22.april kl 1130! Det blir klubbmeisterskap langrenn og skimerkeprøve. Påmelding frå kl 11.30, fyrste start kl 1200. Etterpå blir det premiering, aktivitetsløype, varm grill, gratis grillmat og drikke!               VELKOMNE!

Klubbdresser

Vi tar en ny runde på bestilling av flere Trimtex klubbdresser. Er ca 2 mnd leveringstid. 🙂 Junior størrelsene 130 – 160 har følgende pris: Jakke kr. 600,- og bukse kr. 450,- (ferdig sponset kr. 200,- pr del) Senior størrelsene XS – XXXL har følgende pris: Jakke kr. 800,- og bukse kr. 700,-. (ferdig sponset […]